На Запоріжжі допускають провокації військ рф під час акції «Безсмертний полк»

Читать на русском
Російські окупанти можуть влаштувати провокації під час показових акцій святкувань 9 травня під назвою Безсмертний полк та звинуватити ЗСУ.

Російські окупанти можуть влаштувати провокації під час показових акцій святкувань 9 травня під назвою «Безсмертний полк», аби звинуватити Сили оборони України у знищенні власного народу.

Про це йдеться в ранковому зведенні Запорізької обласної військової адміністрації в Telegram.

Запоріжжя тимчасово закривають на виїзд – подробиціЗа даними Запорізької ОВА, виїзд з міста буде тимчасово обмежений, однак в'їзд у місто залишатиметься вільним.

«Запорізька обласна військова адміністрація застерігає, що сьогодні, 9 травня 2022 року, загарбники планують провести можливі провокації під час показових акцій святкувань під назвою «Безсмертний полк», щоб звинуватити Сили оборони України у знищенні власного народу. Є ймовірність, що росіяни, переодягнені у форму ЗСУ, нападатимуть на мирні колони людей, кидатимуть шашки в натовп, відкриватимуть стрілянину», – йдеться у повідомленні.

Крім того, за словами місцевих жителів, у Пологах російські військові розстріляли близько 20 своїх автомобілів, аби не їхати на лінію фронту, сказавши, що це зробили представники руху опору на тимчасово окупованій території Запорізького краю.

Нагадаємо, у Запоріжжі з 8 по 10 травня діє тривала комендантська година.

У Міноборони України також допускали провокації або посилення обстрілів з боку росії на 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: