В окупованому Бердянську прогриміли три вибухи - подробиці

Читать на русском
Одним із вибухів було пошкоджено одну з електричних підстанцій. Пожежу вже нібито загасили, але електроенергії у людей все ще немає.
Ріа-Мелітополь

У неділю вранці, 12 червня, в окупованому росіянами Бердянську пролунали три потужні вибухи, частина міста знеструмлена.

Про це повідомляють Телеграм-канали «Бердянск сейчас» та місцеве інформагентство РІА Мелітополь.

«У Бердянську ранок почався з вибухів. Три вибухи - і пів міста без світла», - йдеться у повідомленні.

Згідно з попередньою інформацією, одним із вибухів було пошкоджено одну з електричних підстанцій. Припускають, що вибухнула підстанція біля ТЦ «Амстор». Також на парковці кафе «Талісман» підірвали два автомобілі.

У Telegram-каналах опубліковано відео зі стовпами диму після вибухів.

Разом з тим окупанти підтверджують вибух, повідомляючи, що в результаті короткого замикання загорівся і вибухнув один з трансформаторів. Пожежу вже нібито загасили, але електроенергії у людей все ще немає.

Напередодні мер Енергодара заявляв про підготовлювані провокації в Запорізькій області з боку окупантів 12 червня на день росії.

Нагадаємо, що Збройні Сили України змогли зірвати плани російських окупантів щодо наступу на Запоріжжя. Тепер росіяни на цьому напрямку змушені йти в інший бік.

Також нагадаємо, Збройні Сили України за останні два тижні змогли зрушити на південь лінію фронту в Запорізькій області. Просування склало від 5 до 7 кілометрів, це створює передумови для деокупації Мелітополя.

Президент Володимир Зеленський заявляв, що наступною великомасштабною метою російські окупанти вважають Запоріжжя. Незабаром вони спробують досягти поставленої перед собою мети - захопити обласний центр.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: