У Маріуполі під завалами виявили великий могильник із тілами – мер

Читать на русском
У Маріуполі під час розбору завалів багатоповерхового будинку виявили могильник із тілами 200 загиблих.
t.me/andriyshTime

У Маріуполі під час розбору завалів багатоповерхового будинку виявили могильник із тілами 200 загиблих.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram вранці 24 травня.

У Маріуполі від антисанітарії може померти понад 10 тисяч людей – меріяУ Маріуполі до кінця року від хвороб та нестерпних умов може померти понад 10 тисяч людей.

«Маріуполь. Могильник. При розборі завалів багатоповерхівки в районі приміської АЗС-2 по пр. Миру у підвалі знайшли близько 200 тіл загиблих під завалами з високим ступенем розкладання. Через відмову місцевих збирати та пакувати тіла загиблих, МНС росії залишило місце робіт. Тіла загиблих залишилися на місці, через частково розібрані завали сморід чутно майже у всьому кварталі», – зазначив Андрющенко.

Радник мера розповів, що через початок роботи із поховання та ексгумації так званої «державної корпорації «Ритуал» із Донецька перепоховання з дворів багатоповерхівок фактично зупинено. Для «офіційного» безкоштовного поховання потрібно дочекатися черги, самостійно привезти тіло загиблого в «морг» та погодитися на відео сказати, що людину вбили саме українські військові.

Через такі умови в імпровізованому моргу на вулиці лежить у пакетах велика кількість трупів, додали у мерії.

Нагадаємо, у мерії повідомляли, що Маріуполь на порозі епідемічної катастрофи. Водночас у Маріуполі росіяни влаштували «екскурсію» зруйнованим Драмтеатром та автопробігом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: