У Маріуполі за питною водою жителям треба записуватися в чергу за два дні

Читать на русском
У Маріуполі питну воду привозять раз на два дні через її нестачу в природних джерелах. Щоб її отримати мешканцям необхідно записуватися в чергу.
t.me/andriyshTime

У Маріуполі питну воду привозять раз на два дні через її нестачу в природних джерелах. Щоб її отримати мешканцям необхідно записуватися в чергу.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Для отримання питної води тепер маєш записатись в чергу. Черга від двох днів. Тобто тепер питна вода в кращому випадку раз на два дні. Основна причина - падіння рівня води в природних джерелах», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, прогнозують подальше скорочення постачання води через літню спеку. Видачу гуманітарки теж скоротили.Тепер її видають виключно людям пенсійного віку. Всім іншим виключно через «роботу».

«Молодь змушують записуватись в «дружини» та допомагати мобільним патрулям у фільтраційних заходах. За відмову погрожують мобілізацією в армію «ДНР». Маріуполь цілеспрямовано та планомірно перетворюють на гетто для українців», – додав Андрющенко.

Нагадаємо, у захопленому Маріуполі російські окупанти приступили до знесення будинків без розбору завалів. Трупи разом зі сміттям вивозять на полігон.

Також повідомляли, що в місті дуже складна гуманітарна ситуація – немає електрики, майже немає їжі, відсутня питна вода. Жителям окупованого міста із приходом тепла загрожують епідемії інфекційних захворювань – дизентерії, чуми.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: