У Маріуполі окупанти зносять будинки й вивозять трупи разом зі сміттям на звалище

Читать на русском
У захопленому Маріуполі російські окупанти приступили до знесення будинків без розбору завалів. Трупи разом зі сміттям вивозять на полігон.
Фото АА

У захопленому Маріуполі російські окупанти приступили до знесення будинків без розбору завалів. Трупи разом зі сміттям вивозять на полігон.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Вчора після оприлюднення даних про тіла загиблих під завалами, окупанти приступили до прямого знесення будинків без розбору завалів. Данні про нові тіла загиблих неможливо отримати у зв’язку з тим, що після знесення все вивозиться на сміттєзвалище Лівобережного району. Якщо в будівлях залишались трупи, то їх разом зі сміттям вивантажено на сміттєвому полігоні», – йдеться в повідомленні.

Перші будинки по проспекті Єдності 56-60 за посиленою охороною з залученням «державних волонтерів» вже знесено. Таким чином росіяни нищать докази, не витрачаючи більше часу на пошук загиблих в розтрощених будинках.

Раніше повідомляли, що у маріупольському супермаркеті росіяни облаштували трупозвалище. Туди звозять тіла, які вимило з могил при спробі відновлення водопостачання.

Нагадаємо, у Маріуполі дуже складна гуманітарна ситуація – немає електрики, майже немає їжі, відсутня питна вода. Жителям окупованого міста із приходом тепла загрожують епідемії інфекційних захворювань – дизентерії, чуми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: