Загроза нових ударів з Криму: росіяни розгорнули ракетний дивізіон «Іскандер-М»

Читать на русском
Російські окупанти розгорнули ракетний дивізіон Іскандер-М за 8 кілометрів від адміністративного кордону з Херсонською областю.
Фото: sng.fm

На сьогоднішній день зростає загроза ракетного обстрілу з тимчасово окупованого Криму. Російські окупанти розгорнули ракетний дивізіон «Іскандер-М» за 8 кілометрів від адміністративного кордону з Херсонською областю.

Про це під час брифінгу у середу, 8 червня, повідомив речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник.

Арестович оцінив перспективи руйнування Кримського мостуЗСУ давно розправилися б з Кримським мостом, якби вони мали таку можливість - ефективно дістати та зруйнувати конструкцію. Але її немає.

«У районі населеного пункту Дрібноводне – 8 км до адміністративного кордону з Херсонською областю, російський агресор розгорнув ракетний дивізіон «Іскандер-М», – сказав він.

У Міноборони додали, що в готовності до можливого застосування ракетного озброєння, в даний час в акваторії Чорного моря все ще знаходяться 5 кораблів, що несуть крилаті ракети морського базування типу «Калібр», можливий сумарний ракетний залп складає до 36 ракет.

Нагадаємо, російські спецслужби намагаються залякати українських військових, розсилаючи на їхні особисті телефонні номери повідомлення із погрозами.

Тим часом втрати російської армії досягли 31500 убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: