Окупанти завдали ракетних ударів по Баштанці на Миколаївщині, є загиблі

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують здійснювати масовані обстріли населені пункти у Миколаївській області, вбиваючи цивільних.

Збройні сили російської федерації вночі завдали масованого ракетного обстрілу по місту Баштанка, Миколаївської області. За попередніми даними, щонайменше дві людини загинули, ще дві отримали поранення.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

«Окупанти продовжують обстрілювати Миколаївщину. Обстріли зафіксовані у Баштанському та Миколаївському районах – Широківській, Березнегуватській, Інгульській та Первомайській громадах. Гатили і по місту Миколаєву. В основному, пошкоджені житлові, адміністративні, соціальні та господарчі будівлі, серед яких є амбулаторія та школа. Вночі масованого ракетного обстрілу зазнало місто Баштанка – дві людини загинули, ще дві – отримали поранення», – інформує Замазєєва.

За її словами, загалом за добу 6 червня на Миколаївщині поранення отримали 19 людей, дітей серед постраждалих немає. Усі поранені доставлені у медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Нагадаємо, мер Миколаєва Олександр Сенкевич сьогодні зранку заявив про вибухи у місті.

Нагадаємо, 5 червня російські окупанти обстріляли Миколаїв та Миколаївщину, внаслідок чого було поранено 29 людей, є загиблі. Раніше 4 червня війська росії також обстрілювали один з районів Миколаєва. В результаті снаряд влучив у житловий будинок Корабельного району, троє загинули, а ще четверо зазнали поранень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: