Хакери зламали сайт російського міністерства, помстившись за зрив трансляції матчу Україна - Уельс

Читать на русском

У ніч на понеділок, 6 червня, українські хакери зламали сайт Міністерства будівництва та житлово-комунального господарства країни-агресора.

Про це повідомляють журналісти РБК-Україна.

Як зазначається, на головній сторінці ресурсу з'явилося повідомлення про те, що сайт зламала команда DumpForums.com. Хакери вимагають виплатити 0.5 біткоіни до 7 червня, в іншому випадку дані співробітників міністерства можуть викласти в загальний доступ.

При цьому, хакери також опублікували номер електронного гаманця, на який слід перерахувати гроші. Крім того, хакери поміняли заголовок сайту на гасло з українським привітанням «Слава Україні!».

Повідомляється, що таким чином українські хакери помстилися росіянам за те, що напередодні вони зламали український сервіс інтернет-телебачення OLL.TV і замість футбольного матчу Уельс - Україна транслювали російську пропаганду і «новини» бойовиків так званої «ДНР».

Нагадаємо, що минулої доби футбольна збірна України програла Уельсу і не поїде на Чемпіонат світу-2022.

Раінше ми писали, що хакери росії здійснили кібератаку на держорганізації України. Українців попередили про небезпечні листи від хакерів - зловмисники надсилають їх державним організаціям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: