Футбольна збірна України програла Уельсу і не поїде на Чемпіонат світу-2022

Читать на русском
У фіналі плей-офф відбору на Чемпіонат світу з футболу 2022 року збірна України поступилася команді Вельсу з рахунком 0:1.
uaf.ua.

Національній збірній України з футболу не вдалося пробитися на чемпіонат світу-2022 з футболу, який пройде з 21 листопада до 18 грудня в Катарі. Українці поступилися команді Уельсу з рахунком 0:1.

Про це повідомляє «Слово і діло».

Українська збірна добре увійшла в гру і вже на третій хвилині зі стандарту Олександр Зінченко забиває гол, але він зробив це без свитка арбітра, і м`яч не був зарахований.

Росію офіційно вигнали з Чемпіонату світу-2022 з футболуТаким чином, команда Польщі, яка мала грати з РФ автоматично пройшла далі. Польща зустрінеться 29 березня із переможцем матчу між Швецією та Чехією.

На жаль долю матчу на стадіоні «Кардіфф Сіті» все вирішив автогол Андрія Ярмоленка на 34-й хвилині. Україна в останні хвилини атакувала, але Вельс вистояв, не давши команді Олександра Петракова щось створити біля воріт господарів.

Збірна Уельсу стала 13-м від Європи учасником Чемпіонату світу з футболу 2022 (уперше за 68 років), де на груповому етапі зіграє у квартеті «B» зі збірними Ірану, Англії та США.

Зазначимо, що незабаром, 11 і 14 червня, збірна України в рамках Ліги націй проведе в Польщі номінально домашні матчі проти Вірменії та Ірландії відповідно.

Вельс - Україна. Автогол Андрія ЯрмоленкаFootballTVUA

Нагадаємо, що напередодні збірна України з футболу пробилася у фінал плей-офф відбору на чемпіонат світу-2022 з футболу. Збірна України феєрично перемогла національну команду Шотландії з рахунком 3:1.

Раніше ми повідомляли, що окупанти завдали спортивній інфраструктурі України збитків на 110 млн доларів.

Також УЄФА розводитиме Україну та Білорусь у футбольних турнірах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: