Бійці ЗСУ опановують будь-які зразки новітньої техніки рекордно швидко – Міноборони

Читать на русском
Українські військові опановують будь-які зразки новітньої сучасної зброї світового рівня за тиждень або навіть 5 днів.
РСЗВ HIMARS

Українські військовослужбовці опановують будь-які зразки новітньої сучасної зброї світового рівня за тиждень або навіть 5 днів. При цьому за стандартами необхідно щонайменше два тижні.

Про це під час брифінгу 6 червня повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

У росії пригрозили ударами по держустановах в Україні у відповідь на постачання РСЗВУ російській держдумі пригрозили, що завдадуть ударів по об'єктах транспортної інфраструктури та держустановам в Україні у разі постачання західних РСЗВ.

«Усі одиниці військової техніки, які надходять в Україну від партнерів, є важливими. Це і бронетехніка та артилерійські системи. Навіть консультативно-дорадча допомога, яку нам надають країни-партнери, також є для нас важливою. Як показує практика, будь-які зразки новітньої сучасної зброї світового рівня наші військовослужбовці опановують дуже швидко. Там, де подібний термін підготовки екіпажів або артилерійських розрахунків може становити два тижні за стандартами, наші військовослужбовці справляються протягом тижня або п'яти днів», – сказав він.

Нагадаємо, українські військові розпочали тренування на американському РСЗВ HIMARS.

А Британія надішле Україні РСЗВ M270, які можуть вражати цілі на відстані до 80 км за допомогою високоточних керованих ракет.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: