В ОПУ повідомили, скільки дітей вже повернулися до Бучі

Читать на русском
Заступник голови ОПУ розповів, що у Бучі почала працювати соціальна програма ЮНІСЕФ Спільно, яка покликана надавати допомогу дітям та родинам.
Фото: Telegram Кирила Тимошенка

Буча поступово відновлюється після шокуючих злочинів російських загарбників. Зокрема, у місто вже повернулися приблизно 2 000 дітей.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Телеграмі.

«Сьогодні був у Бучі. Місто просто не впізнати. За офіційними даними, сюди повернулися до 2 000 дітей. Ми маємо докласти неабияких зусиль, щоб це місто асоціювалось не з тим жахом, який влаштували тут російські солдати, а з розвитком, сміхом та майбутнім», - зазначив Тимошенко.

День захисту дітей: як в Україні починають цифровізовувати процедуру усиновленняУ Мінсоцполітики розповіли, як хочуть спросити та цифровізувати процедуру усиновлення дитини.

Заступник голови ОПУ розповів, що у Бучі почала працювати соціальна програма ЮНІСЕФ «Спільно», яка покликана надавати допомогу дітям та родинам.

При цьому, Тимошенко додав, що ця ініціатива функціонує у містах, де тимчасово припинені або недостатньо соціальних сервісів, медичних послуг, психологічної допомоги для сімей з дітьми, які постраждали від війни.

«Тут надають психологічну допомогу, є навчальні активності для розвитку дітей, надають індивідуальні освітні набори», - пояснив заступник очільника ОПУ.

Водночас, Тимошенко подякував за підтримку міжнародним партнерам України й усім, хто допомагає відбудувати Україну для дітей.

Нагадаємо, що поблизу Бучі виявили нові тіла місцевих жителів, яких вбили окупанти.

Окрім цього стало відомо, скільки дітей досі у розшуку з початку війни.

Напередодні Венедіктова назвала вік наймолодших жертв війни в Україні.

Також президент Зеленський розповів, що за дні повномасштабного вторгнення внаслідок ударів окупантів постраждали 689 дітей. З того, що відомо на сьогодні, – 446 дітей поранені, 243 дитини загинули.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: