У росії заявили, що «практично перестали зазнавати втрат» під час війни в Україні

Читать на русском
У держдумі заявили, що нібито практично перестали зазнавати втрат на війні в Україні, оскільки змінили тактику ведення бойових дій.

Росія «практично перестала зазнавати втрат» під час війни в Україні – це нібито результат зміни підходу до ведення бойових дій.

Про це сказав голова комітету держдуми з оборони Андрій Картаполов, повідомляє пропагандистське видання РИА Новости.

Війна в Україні: втрати росії зрівнялися із втратами СРСР за 9 років в Афганістані – британська розвідкаУ британській розвідці вважають, що громадське невдоволення війною в Україні зростатиме через високі втрати росії.

«Ми практично перестали втрачати людей. Останні цифри, які оприлюднено міноборони в березні, – 1351 особа загиблих. З того часу дані не озвучувалися міноборони і поясню чому. Наразі, звичайно, є поранені, але такої кількості загиблих уже нема. І це результат зміни підходу до тактики ведення бойових дій», – заявив Картаполов.

Проте, за даними Генштабу ЗСУ, російська армія за час війни втратила вже 30 тисяч 700 військовослужбовців. Причому за останню добу було ліквідовано ще 200 окупантів.

Як заявив радник керівника ОПУ Олексій Арестович, реальні втрати росіян становлять не менше 35 тисяч людей лише вбитими – це якщо не враховувати насильно мобілізованих із псевдореспублік.

Колишній міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков дає ще більшу цифру – майже 43 тисячі вбитих окупантів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: