Росія зараз витрачає на фронті на Донбасі свої ключові резерви – ОПУ

Читать на русском
РФ готувалася до вторгнення до України і зараз на Донбасі витрачає свої головні резерви. Тому ЗСУ треба вистояти.
скріншот з відео

РФ готувалася до вторгнення до України і зараз на Донбасі витрачає свої головні резерви. Українським військовим треба вистояти до переломного моменту у війні.

Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

Голова ГУР розповів, коли настане переломний момент у війні з росією та чим вона закінчитьсяКоли буде переломний момент у війні України з росією, коли завершиться активна фаза війни, що буде до кінця 2022 року - розповів начальник ГУР Буданов.

«росія готувалася до війни, збирала ресурси. Нині ж вони на сході України витрачають свої ключові резерви. І нам потрібно вистояти. Це навіть не питання якихось територіальних рухів, умовно, кілометр туди чи назад. Питання витримати, доки вони розтратять ключові ресурсні резерви», – сказав Подоляк.

За його словами, «Україні необхідно накопичити критичний обсяг зброї та військової техніки», щоб надалі війна йшла за українським сценарієм.

Подоляк запевнив, що військово-політичне керівництво добре розуміє, куди Україна має дійти.

«Ми також розуміємо, що поки що зброя поставляється нам повільно, не в необхідному обсязі. Це питання нерішучості європейських політичних еліт та бюрократії. Але вони поступово себе ламають», – додав він.

Нагадаємо, Подоляк також заявив, що росія повернулася до агресивної риторики, через що прогрес у переговорах неможливий.

У ГУР Міноборони допустили затягування війни з рф і назвали символічні для Росії дати.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: