На півдні України окупанти глушать мобільний зв'язок

Читать на русском
У тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області зник мобільний зв'язок. Крім того, його немає по всьому півдні України.
Колаж 24 каналу

У тимчасово захопленому Бердянську Запорізької області зник мобільний зв'язок. Крім того, його немає по всьому півдні України.

Про це повідомляє Бердянська міськрада на сторінці в Telegram у вівторок, 31 травня.

Пропаганда росіян казатиме, що рф воює проти всього НАТО і ЄС – розвідкаУкраїнська розвідка має інформацію, що через невдачі російських окупаційних військ пропагандистська машина росіян змінює свою риторику.

«Місто все ще без зв'язку. Його немає на півдні України. Українські мобільні оператори заявляють, що вони не відключали зв'язку та не бачать технічних причин для його збою», - йдеться у повідомленні.

У мерії припускають, що російські загарбники знову глушать мобільний зв'язок. У свою чергу українські оператори заявили, що не мають наміру йти з тимчасово захопленої території України.

Нагадаємо, російські окупанти у захопленому Маріуполі 28 травня оголосили про запуск нового місцевого телеканалу під назвою «Новий Маріуполь». Зараз у місті немає ні електрики, ні сталого зв'язку, бо росіяни запустили пропаганду на пересувних екранах.

До цього окупанти глушили мобільний зв'язок в Ізюмі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: