Пропаганда росіян казатиме, що рф воює проти всього НАТО і ЄС – розвідка

Читать на русском
Українська розвідка має інформацію, що через невдачі російських окупаційних військ пропагандистська машина росіян змінює свою риторику.

Через невдачі окупаційних військ російської федерації в Україні пропаганда росії змінить свій фокус з війни проти України на протистояння з усіма краї-нами членами НАТО та Європейського союзу.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«Маючи чисельні переваги в живій силі та техніці, армія країни-окупанта зазнає від захисників України катастрофічних втрат та поразок. Щоб змінити уявлення росіян про військову «непереможність» та підготувати суспільство до можливої поразки, російським ЗМІ наказали розповідати про російсько-українську війну як про збройне протистояння рф з усіма країнами Європейського Союзу та НАТО. На думку кремлівських політтехнологів, це применшить ганьбу від програшу більш могутньому противнику», – інформує розвідка.

За інформацією воєнної розвідки України, керівники кремлівських телеканалів, інтернет ЗМІ та пропутінської армії ботів вже отримують вказівки перейти до нової інформаційної політики. Як стверджує ГУР, пропагандисти країни-окупанта промиватимуть мізки росіянам ідеями про необхідність об'єднання заради власного виживання та сліпої довіри до політики кремлівського диктатора.

Нагадаємо, незважаючи на прогнози, президент рф володимир путін у своїй промові на параді в москві не став оголошувати мобілізацію в росії або війну Україні.

У Білому домі сказали, що промова путіна, особливо в частині обвинувачень Заходу, є «феєричним прикладом марення і цілковитого абсурду».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: