Обстріли Харківщини: в області знову є загиблі та поранені

Читать на русском
Війська рф обстрілювали Основанський та Київський райони Харкова та Харківський, Ізюмський, Чугуївський та Богодухівський райони області.
Район ХАІФото: Суспільне Харків

У Харкові за добу під обстріл потрапили два райони міста. В області окупанти також атакували селища та села з мирними жителями.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram уранці 31 травня.

У Харкові з 30 травня скоротили комендантську годинуЗ сьогоднішнього дня, 30 травня, на Харківщині змінюється час комендантської години. Тепер вона починатиметься з 22 години, а не з 21.

«За минулу добу ворог обстрілював Основанський та Київський райони Харкова та Харківський, Ізюмський, Чугуївський та Богодухівський райони області», - написав він.

В області – троє загиблих. Жінка в смт Коротич Харківського району, чоловік в с. Уди Богодухівського району та жінка в смт Чкалівське, Чугуївський район.

Загалом в області поранення отримали 14 мирних жителів. З них 4 особи у Харкові, зокрема 16-річний хлопець. У смт Коротич Харківського району постраждало 5 цивільних, зокрема дівчина 13 років.

«Сьогодні вранці обстріл населених пунктів області продовжився. У с. Іванівка, Ізюмського району, загинула дитина 12 років, 1 цивільна отримала поранення. Ще одна жінка загинула у Золочові», - додав Синегубов.

В ОДА також повідомили, що ще понад 1500 українців вдалося евакуювати із тимчасово окупованих територій Харківської області. Це жінки, діти, люди похилого віку, особи з інвалідністю.

Нагадаємо, у Харкові напередодні ворог обстрілював Київський район, також був ракетний удар по Мерефі.

На Харківщині скоротили комендантську годину.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: