Росіяни на Харківському напрямку хочуть відновити втрачене положення – Міноборони

Читать на русском
Російські окупаційні війська планують повернути втрачені позиції поблизу Харкова, застосовуючи розвідувально-вогневі комплекси.

Окупаційні війська російської федерації хочуть відновити втрачене на Харківському напрямку положення і тому ведуть обстріли в області.

Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

«На Харківському напрямку противник намагається відновити втрачене положення, застосовує розвідувально-вогневі комплекси, веде вогневий вплив по районах зосередження наших військ», - сказав він.

За словами Мотузяника, у Донецькому операційному районі та на Слов'янському напрямку російські війська ведуть інтенсивний вогневий вплив тактичними ракетними комплексами та авіацією вздовж усієї лінії бойового зіткнення та в глибині оборони наших військ.

Також ворог продовжує також завдавати удари по території України крилатими ракетами морського базування типу «Калибр». На Донецькому напрямку основні зусилля противник зосередив на Бахмутському і Сєверодонецькому напрямках, намагаючись оточити українська підрозділи у районах Сєверодонецька і Лисичанська та вийти на адміністративний кордон Луганської області.

На Сєверодонецькому напрямку Збройні сили України вживають заходів аби не допустити розширення ділянки вклинення та подальшого просування російських окупаційних військ.

Нагадаємо, у Харкові не вщухають періодичні обстріли, найчастіше зараз страждає Салтівка та Київський район. З 24 травня у Харкові планують запустити метро.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: