Відразу після приїзду Зеленського до Харкова росія влаштувала артобстріл міста

Читать на русском
В результаті обстрілу російських окупантів в одному з районів міста були пошкоджені автомобілі, магазини, гаражі та житлові будинки
Володимир Зеленськийpresident.gov.ua

Російські окупанти, дізнавшись про приїзд до Харкова президента України Володимира Зеленського, негайно влаштували місту артилерійський обстріл. Вдень 29 травня рашисти вели вогонь по району селища Жуковського і Харківського авіаційного інституту (ХАІ).

Про це повідомляє Суспільне.

Україна бореться за щастя жити звичайним життям і гуляти вулицями рідного міста – ЗеленськийСьогодні майбутнє залежить не тільки від дій в кабінеті президента України, або від того, що роблять в інших кабінетах Києва - але і від дій кожного громадянина, кожного жителя кожного населеного пункту

«Вдень 29 травня російські військові знову вдарили по Харкову — обстріляли район селища Жуковського і ХАІ. За попередніми даними, загиблих або поранених немає» - йдеться в повідомленні.

Обстріл міста, в результаті якого були пошкоджені автомобілі, магазини, гаражі та житлові будинки, підтвердив мер Харкова Ігор Терехов в ефірі Національного телемарафону.

«Харків не припиняють обстрілювати, і сьогодні ми також, на жаль, маємо обстріл однієї з частин міста Харкова» - повідомив він.

Нагадаємо, президент Зеленський у неділю, 29 травня, відвідав Харківську область. Український лідер відвідав передові позиції українських військових, оглянув знищену інфраструктуру області та провів нараду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: