По Харкову за добу окупанти тричі вдарили з РСЗВ

Читать на русском
На Харківщині вночі знову було завдано ракетного удару по Мерефі, а напередодні вдень росіяни обстріляли Київський район.
t.me/V_Zelenskiy_official

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та область. Сьогодні вночі знову було завдано ракетного удару по Мерефі, а напередодні вдень було обстріляно один із районів.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram у понеділок, 30 травня.

Відразу після приїзду Зеленського до Харкова росія влаштувала артобстріл містаВ результаті обстрілу російських окупантів в одному з районів міста були пошкоджені автомобілі, магазини, гаражі та житлові будинки

За його словами, перебувати на вулицях міста ще небезпечно.

«За минулу добу по інфраструктурі Харкова зафіксовано 3 обстріли з РСЗВ. Ворог завдав ударів по Київському району, внаслідок яких пошкодили житловий будинок та службовий автомобіль ДСНС України. Жертв немає», - сказав голова ОДА.

Загалом у Харкові та області зруйновано 2229 будинків.

По області протягом доби обстріляли Харківський район: у селі Циркуни двоє людей поранено. У селі Шестаково від обстрілу постраждала жінка.

«Вночі окупанти знову обстріляли Мерефу, горіли складські приміщення, які заздалегідь постраждалих немає. Також зазнавали обстрілів Дергачівська та Чугуївська громади», - додав Синєгубов.

Він також розповів, що українська авіація завдала повітряного удару по підрозділах окупантів у районі населеного пункту Довгеньке. Українські штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24М знищили ротно-тактичну групу, склад боєприпасів, скупчення броньованої техніки та російських військових.

Нагадаємо, 26 травня окупанти обстріляли район Павлового Поля у Харкові. Загинули 9 людей, зокрема 5-місячна дитина. Ще 19 поранено.

Напередодні до Харкова завітав президент Володимир Зеленський.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: