САП подала позов про конфіскацію майна ексзаступника директора департаменту поліції

Читать на русском
Антикорупційна прокуратура подала позов про цивільну конфіскацію майна колишнього посадовця одного з департаментів Нацполіції.
Андрій Аносов

Спеціалізована антикорупційна прокуратура подала позов про визнання необґрунтованими і цивільну конфіскацію активів на суму 3,29 млн грн колишнього заступника начальника Департаменту Національної поліції України.

Про це повідомляє прес-служба САП.

«31 травня прокурором САП заявлено позов до Вищого антикорупційного суду щодо визнання необґрунтованими активів на суму понад 3 млн грн, що належать колишньому заступнику начальника Департаменту Нацполіції», – інформує прокуратура.

Як стверджують у САП, детективи НАБУ і прокурори розслідують справу за фактом декларування недостовірної інформації цим ексзаступником начальника департаменту Нацполіції. За версією слідства, посадовець протягом 2020-2021 років набув необґрунтованих активів на загальну суму 3,29 млн грн. Зважаючи на те, що ці активи перевищують його законні доходи, САП заявлено позов з вимогою стягнути їх в дохід держави.

За інформацією «Слово і діло» з власних джерел, ідеться про колишнього заступника начальника Департаменту превентивної діяльності Нацполіції Андрія Аносова.

Нагадаємо, апеляційна палата ВАКС залишила конфіскованим дохід народного депутата Іллі Ківи від жомової ями. Водночас, колегія суддів не захотіла конфіскувати квартиру нардепа Михайла Волинця в межах цивільного процесу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: