ЗСУ розбили блокпост армії рф на дорозі з Бахмуту до Лисичанська

Читать на русском
Українські військові знищили російський блокпост на трасі Лисичанськ-Бахмут. Тепер дорогу життя, якою евакуювали людей із Луганщини, не контролюють війська росії.
ілюстративне фотофото AFP

Українські військові знищили російський блокпост на трасі Лисичанськ-Бахмут. Тепер так звану «дорогу життя», якою евакуювали людей із Луганщини, не контролюють війська росії.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай під час телемарафону у четвер, 26 травня.

Окуповано 95% території Луганської області – голова ОВАТраса Лисичанськ-Бахмут постійно обстрілюється, минулої доби ворожа ДРГ вийшла на дорогу, була перестрілка.

«Було чоловік 50, їм навіть вдалося закріпитися на якийсь час, навіть якийсь блокпост поставили, але це був ситуативний успіх. ДРГ там частина залишилася назавжди. Блокпост розбитий, їх відкинули. Трасу наразі не контролює російська армія», - розповів він.

За словами Гайдая, російська армія постійно тримає дорогу під обстрілами. Вогонь по людях відкривають прицільно.

«Проїхати трасою - навіть не лотерея 50/50, вже 80/20. Доїхати з Бахмуту до Лисичанська колосально складно», - розповів Гайдай.

Нагадаємо, напередодні Гайдай спростував повідомлення про те, що трасу Лисичанськ-Бахмут перерізано. За його словами, рух дорогою можливий, хоча він і прострілюється.

При цьому він повідомляв, що Луганська область зараз переживає найскладніший період із моменту початку бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: