Все гірше й гірше: Гайдай прокоментував ситуацію в Луганській області

Читать на русском
Стратегічно важлива траса Лисичанськ-Бахмут, якою здійснюються евакуація мирного населення та постачання українських військ, зараз повністю прострілюється рашистами
Ілюстративне фотоTelegram

Наразі Луганська область переживає найскладніший період з моменту початку бойових дій. Рашисти люто атакують українські позиції та перетворюють на руїни українські міста.

Про це написав голова Луганської обласної Військової адміністрації Сергій Гайдай у своєму Telegram.

«Стає тільки гірше. Те, що роблять рашисти - це важко описати словами. Орки вбивають наші міста, знищують все навколо. Сєвєродонецьк - ледь живий. Обласний центр закидали авіабомбами» - написав він.

На Луганщині під обстріл потрапила знімальна група AFPВійська росії у вівторок, 24 травня, обстріляли з артилерії трасу з Бахмуту до Лисичанська, під вогонь потрапила знімальна група AFP.

Стратегічно важлива траса Лисичанськ-Бахмут, якою здійснюються евакуація мирного населення і постачання українських військ, зараз повністю прострілюється рашистами. На трасі вже помічені рашистські ДРГ. Ситуація в області на межі критичної.

«Рашисти стягнули в область велику кількість бійців і техніки. На окупованих територіях орки тримають напоготові вертольоти та важку зброю... Росіяни наступають на Луганщині в усіх напрямках одночасно. Атакують Сєвєродонецький напрямок, Гірську громаду з боку Золотого і Катеринівки, біля Попасної з боку Комишувахи, і нашу луганську Чорнобаївку - Білогорівку» - додав Гайдай.

Нагадаємо, станом на 24 травня окупаційні війська російської федерації практично знищили всю інфраструктуру Луганської області, яку майже неможливо ремонтувати під постійними обстрілами ворога.

22 травня російські окупанти намагалися увірватися в Сєвєродонецьк відразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ і відступили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: