За добу загинуло шестеро цивільних у Донецькій і Луганській областях

Читать на русском
Російські окупаційні війська за попередні 24 години вбили шістьох цивільних осіб у Донецькій і Луганській областях.

Окупаційні війська російської федерації за минулу добу 25 травня вбили шістьох цивільних осіб у Донецькій та Луганській областях.

Про це повідомляє прес-центр Угруповання об'єднаних сил.

«Протягом доби, 25 травня, російські війська обстріляли 41 населений пункт у Донецькій і Луганській областях. Унаслідок ворожих обстрілів загинуло 6 людей, 12 поранено. Ворог зруйнував і пошкодив 52 багатоповерхові і приватні житлові будинки, інші цивільні об’єкти: загальноосвітня школа, будинок культури оздоровчого закладу, будівля бази відпочинку, залізничне полотно та будівлі «Укрзалізниці» (м. Покровськ, з якого відбувається евакуація), господарські споруди, гаражі, автомобілі», – інформують війська.

Також, за даними Угруповання, за добу підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій було ліквідовано 8 пожеж. Піротехніки виявили та знешкодили 33 вибухонебезпечні предмети. За минулу добу з районів ведення бойових дій рятувальники евакуювали близько 760 людей.

Нагадаємо, 24 травня керівник Луганської обласної воєнної адміністрації Сергій Гайдай заявив, що окупаційні війська російської федерації практично знищили всю інфраструктуру Луганської області, яку майже неможливо ремонтувати під постійними обстрілами ворога.

22 травня російські окупанти намагалися увірватися в Сєвєродонецьк відразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ і відступили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: