Б'ють поряд з укриттями: внаслідок обстрілів Сєвєродонецька загинули шестеро людей

Читать на русском
Армія рф, обстрілюючи Сєверодонецьк, завдає ударів поруч із бомбосховищами. У місті за добу загинули шестеро людей, щонайменше вісім було поранено.
facebook.com/odalug

У Сєвєродонецьку за добу внаслідок обстрілів загинули шестеро людей і щонайменше вісім було поранено, більшість – поряд з бомбосховищами.

Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

Сєвєродонецьк може перетворитися на другий Маріуполь – АрестовичРосійська армія уявила себе Радянською Армією часів Сталіна - але у неї немає десяти мільйонів чисельності, сталінської промисловості, народної підтримки та допомоги із Заходу

«Росіяни б’ють по скупченню людей. Так, вони знають, що на сєвєродонецькому «Азоті» облаштовані бомбосховища, і спрямовують снаряди саме туди. Вчора вони вбили там чотирьох місцевих жителів, ще трьох госпіталізовано. Також ворогу відомо, в яких школах є укриття – туди теж б’ють невипадково. Поблизу одного із навчальних закладів 24 травня поранено жінку. Цю інформацію окупант збирає, використовуючи безпілотники, а також надходять дані від навідників. Тож, будьте уважними – зрадники можуть бути серед вас», – повідомив Гайдай.

Ще двоє людей загинули і четверо було поранено у старих районах Сєверодонецька.

Кількість пошкодженого за день житла, наголосив Гайдай, порахувати складно. Два будинки були зруйновані у Сєвєродонецьку, по чотири – у Новодружеську, Врубівці та Комишувасі, по три – у Золотому та Тошківці, по два – в Катеринівці та Нирковому, один – в Гірському.

Нагадаємо, за словами Сергія Гайдая, на даний момент Луганська область переживає найскладніший період із моменту початку бойових дій.

Раніше Гайдай заявив, що окупаційні війська практично знищили всю інфраструктуру Луганської області – її неможливо ремонтувати під постійним обстрілом ворога.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: