Інфраструктуру Луганщини практично знищено – начальник ОВА

Читать на русском
Російські окупаційні війська майже вщент знищили всю інфраструктуру Луганщини, яку не можна відремонтувати через постійні обстріли.

Окупаційні війська російської федерації практично знищили всю інфраструктуру Луганської області, яку майже неможливо ремонтувати під постійними обстрілами ворога.

Про це повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Інфраструктуру Луганщини практично знищено, однак комунальники вірять в ЗСУ: коли дозволяє безпекова ситуація ремонтують водопровідну мережу та прибирають вулиці. В області майже не залишилося вцілілих об'єктів критичної інфраструктури. Люди без водопостачання та світла. Зокрема, в Сєвєродонецьку руйнування різного ступеня нанесені кожній міській електропідстанції», – підкреслив Гайдай.

За його словами, під постійними обстрілами стало важче розвозити воду. Втім, за 23 травня рятувальники доставили населенню 32 тони. В 36 тисячах квартир та приватних будинків ще є газ, його має вистачити трьом населеним пунктам області на півтора місяця.

Нагадаємо, через пошкодження газопроводу в результаті бойових дій 23 травня зупинено газопостачання Донецької та Луганської областей.

22 травня російські окупанти намагалися увірватися в Сєвєродонецьк відразу з чотирьох напрямків, але отримали відсіч від ЗСУ і відступили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: