Німеччина розкритикувала блокаду нафтового ембарго

Читать на русском
Деякі країни все-таки продовжують блокувати введення ембарго на нафту з росії, але не всі держави перебувають у однаковій ситуації.

Деякі країни все-таки продовжують блокувати введення ембарго на нафту з росії, але не всі держави перебувають у однаковій ситуації.

Про це заявив міністр економіки Німеччини Роберт Хабек, повідомляє Spiegel.

«Ми бачимо найгірше, що є в Європі. Деякі держави блокували ембарго, як це траплялося в інших областях. Важливо відзначити, що не всі країни перебувають у однаковій ситуації», – заявив міністр.

Він очікує, що всі країни Європейського союзу, включаючи Угорщину, працюватимуть над рішенням, а не просто посилатися на виняток, сидіти склавши руки та покладаючись на партнерство з президентом Росії Володимиром Путіним.

За словами Хабека, він може запропонувати спеціальні рішення для Угорщини та, можливо, інших країн. Але вони мають привести до загальної відповіді.

«Найкраще, що сталося за останні три місяці, - це спільна відповідь багатьох держав на російську агресію та порушення міжнародного права», - наголосив міністр.

Раніше стало відомо, що в Європейському парламенті пропонують ігнорувати думку Угорщини щодо введення нафтового ембарго Європейського союзу проти росії. Вимоги Угорщини в Європарламенті вважають зухвалими та корупційними.

Також Зеркаль пояснила, чому Угорщина виступає проти ембарго на російську нафту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: