Окупанти втратили 75 осіб і майже 20 одиниць техніки на Херсонському напрямку

Читать на русском
У південному командуванні українською армією стверджують по серйозні втрати російських окупаційних військ на півдні України.

Збройні сили України знищили 75 військовослужбовців окупаційних військ російської федерації і 19 одиниць техніки, зокрема, один безпілотний літальний апарат.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Наші ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією протягом доби нанесли понад 100 ударів по позиціях противника. Внаслідок чого на Херсонщині феєрично презентовано чергову серію Чорнобаївки із знищенням складу боєприпасів, підтверджено втрату 75 рашистів та майже 20 одиниць техніки, зокрема, 4 буксирувальних та 2 самохідних гаубиці «Мста-С», 4 мінометних комплекси, 2 одиниці броньованої та 4 автомобільної техніки, а ще 2 майстерні технічного обслуговування і 1 БПЛА», – інформує командування.

Також в ОП «Південь» повідомили про винесення впритул до узбережжя Одещини двох ворожих морських якірних міни. Їх знешкодили фахівці підривної команди Військово-морських сил ЗСУ.

«Вороже корабельне угруповання в північно-західній частині Чорного моря складається з 2 кораблів – носіїв крилатих ракет та 6 великих десантних кораблів. При цьому противник продовжує підйомно-рятувальні роботи на місці знищення десантного катеру типу «Серна» біля Зміїного і намагається облаштувати позицій та організувати поставку техніки на острів», – додали в командуванні.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу ЗСУ, російські окупанти втратили близько 27700 особового складу. Раніше війська росії здійснили черговий ракетний удар по Одещині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: