Припинення вогню неможливе без тотального виведення російських військ – Подоляк

Читать на русском
Подоляк заявив, що Україні не потрібно пропонувати припинення вогню, оскільки це неможливе без повного виведення російських військ. Новий Мінськ, наголосив він, призведе до повернення війни за кілька років.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк звернувся до міжнародних партнерів та заявив, що припинення вогню в Україні неможливе без повного виведення російських військ.

«Не пропонуйте нам припинення вогню — це неможливо без тотального виведення військ рф. Українське суспільство не цікавить новий «Мінськ» і повернення війни через кілька років. Поки росія не готова повністю звільнити наші землі, наша переговорна платформа — зброя, санкції та гроші», – написав Подоляк у Twitter.

Зазначимо, після розмови Володимира Зеленського та Олафа Шольца в Німеччині підтвердили, що дипломатичне врегулювання війни в Україні можливе лише після виведення військ росії з території країни.

Раніше Подоляк розповів, що деякі європейські політики пропонували Україні піти на поступки росії щодо свого суверенітету.

Нагадаємо, за словами Подоляка, процес переговорів із росією зараз перебуває на паузі. Він назвав кілька причин.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: