Ситуація на Донбасі: українські захисники ліквідували групу десантників рф на Луганщині

Читать на русском
Після провалу поставленої задачі, лише семеро окупантів із групи російських десантників залишилися живими.
Ілюстративне фотоЦензор.НЕТ

На Луганщині 24-та окрема механізована бригада імені Короля Данила сьогодні, 29 квітня, ліквідувала групу російських десантників, які намагалися штурмувати позиції українських військових.

Про це повідомила прес-служба бригади у Фейсбуці.

«Бойові позиції королівських піхотинців на Луганщині сьогодні намагалися штурмувати десантники із рф. Після провалу поставленого завдання лише семеро окупантів із групи залишилися живими - решту ліквідовано нашими армійцями», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, речі та документи окупантів свідчать, що вони приїхали воювати в Україну з різних куточків країни-агресора.

«Удмуртія, Башкирія, Ростовська область - весь «цвіт руского міру» ніс ідеї «великой россии» у смугу відповідальності нашої бригади, але натомість отримав теплий прийом», - додають військові.

Нагадаємо, що російські війська в Луганській області обстріляли міста Сєверодонецьк, Лисичанськ, Гірське, Привілля та Попасну за минулу добу. У населених пунктах внаслідок атак було пошкоджено житлові будинки, спалахнули пожежі.

Також нагадаємо, що в окупованій Киселівці, що на Херсонщині, військові рф чеченської та бурятської національності влаштували між собою перестрілку. В нічному інциденті відзначились по понад 50 учасників з кожного боку. Точна кількість поранених і загиблих наразі невідома.

Раніше в українській розвідці розповідали, що після масштабних втрат в Україні російське командування намагається залучити росіян до проходження військової служби за контрактом. Контрактникам обіцяють захмарні зарплати та можливість мародерства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: