На Херсонщині ліквідували двох російських генералів, ще одного поранено - ГУР

Читать на русском
ЗС України завдали нищівного удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової Армії російських окупаційних військ.
Ілюстративне фото

Головне управління розвідки Міноборони повідомляє про ліквідацію двох російських генералів у Херсонській області.

Про це прес-служба ГУР МОУ повідомляє у Телеграмі.

Як повідомляє розвідка, минулої доби, 22 квітня, ЗСУ завдали удару по передовому пункту управління 49 Загальновійськової армії російських окупаційних військ, який всупереч бойовим настановам та здоровому глузду було розміщено на незначному віддаленні від лінії бойового зіткнення у Херсонській області.

«Результат ураження — ППУ 49А знищено, два генерали окупантів ліквідовано, один - важкопоранений, у критичному стані евакуйований. Персональні дані уточнюються», - йдеться у повідомленні.

В Херсоні російські окупанти закликають місцевих до колабораціїРосійські військові поширюють в Херсоні листівки серед цивільних з закликами до колаборації.

Нагадаємо, що окупанти готують велику провокацію в Херсоні. Ворожі частини почали розгортати РСЗВ БМ-21 в районі Антонівського мосту. Це зроблено потім, щоб завдати удару по житловій забудові Херсона.

Раніше у розвідці повідомили, що окупанти мобілізують молодь і медиків на тимчасово захоплених територіях Херсонщини, Харківщини та Запорізької області.

Також нагадаємо, що країна-агресор почала чистки в лавах «керівників ЛНР».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: