Щонайменше 20 військових рф були ліквідовані на півдні України

Читать на русском
Російські окупаційні війська втратили щонайменше два десятки власних військовослужбовців унаслідок українським прицільних обстрілів.

Окупаційні війська російської федерації втратили щонайменше 20 військовослужбовців на півдні України внаслідок ракетно-артилерійських обстрілів.

Про це повідомляє оперативне командування «Південь».

«Всього за ніч нашими ракетно-артилерійськими підрозділами нанесено понад 60 уражень по позиціях ворога. Попередньо безповоротні втрати склали щонайменше 20 рашистів, броньовану техніку та мінометне озброєння», – інформує командування.

За даними ОК «Південь», корабельне угруповання ворога залишається без змін і воно продовжує контролювати північно-західну частину Чорного моря. Зокрема, російський флот як і раніше блокує судноплавство та погрожує ракетними ударами з моря.

Нагадаємо, за минулу добу, 16 травня, загинули 22 цивільні особи внаслідок обстрілів окупаційних військ російської федерації 48 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.

Раніше ми писали про те, що в Генштабі заявили, що росія не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні, основні зусилля армія окупантів зосередила на Донецькому напрямку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: