«Укрзалізниця» залишить курсувати лише один евакуаційний потяг

Читать на русском
Укрзалізниця припиняє курсування евакуаційних поїздів через істотне зменшення попиту на рейси. Компанія залишить один рейс з Покровська Донецької області.
Укрзалізниця

«Укрзалізниця» припиняє курсування евакуаційних поїздів через істотне зменшення попиту на рейси. Компанія залишить один рейс з Покровська Донецької області.

Про це заявив глава УЗ Олександр Камишин під час брифінгу.

«Залізниця продовжує працювати за графіком. Ми закінчуємо евакуаційну програму. Ми продовжуємо її тільки в напрямку з Донбасу. У нас на вчора – тільки один евакуаційний поїзд. І все більше людей користується нормальним регулярним сервісом «Укрзалізниці», – заявив він.

Відомо, що за 12 травня компанія перевезла 30 тисяч пасажирів і тільки 177 з них – евакуаційними поїздами. Евакуаційний рейс планують залишити там, де він потрібен.

«Ми його зараз робимо з Покровськом і будемо робити до тих пір, поки це буде потрібно. Все менше і менше людей користується ним, але це люди, у яких обмежена мобільність і залізниця - єдиний спосіб виїхати», – додав Камишин.

Нагадаємо, через постійні бої з російськими окупантами біля Гуляйполя Запорізької області жителів міста просять евакуюватися в спокійніші населені пункти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: