У Запорізькій області мер Гуляйполя закликав людей евакуюватися

Читать на русском
Через постійні бої з російськими окупантами біля Гуляйполя Запорізької області жителів міста просять евакуюватися в спокійніші населені пункти.
Українська правда

Через постійні бої з російськими окупантами біля Гуляйполя Запорізької області жителів міста просять евакуюватися в спокійніші населені пункти.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької обласної військової адміністрації.

Наразі в Запорізькій області окупанти здійснюють вогневий вплив уздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони ЗСУ на Запорізькому напрямку. Найбільша активність окупантів фіксується поблизу Поліг, Оріхова та Гуляйполя.

У вівторок, 10 травня, вони знову обстріляли цивільну інфраструктуру Оріхова, в результаті чого в лікарні Запоріжжя були доставлені 8 громадян, одна людина загинула.

«У зв'язку з загостренням військових дій та збільшенням інтенсивності обстрілів, аби зберегти життя мешканців громади в Оріхові тимчасово призупинено роботу пункту надання гуманітарної допомоги», – зазначають в ОВА.

Перед цим, 9 травня, ворожою артилерією був обстріляний автомобіль з цивільними поблизу села Білогір'я Пологівського району. Машина була підірвана в результаті прямого попадання снаряда на блокпосту загарбників. Пасажир помер на місці, водій отримав поранення.

Нагадаємо, війська російських окупантів «призначили» депутата Запорізької обласної ради Євгена Балицького «начальником» військово-цивільної адміністрації Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: