Особливий цинізм: путін привітав українців із Днем перемоги та побажав «мирного майбутнього»

Читать на русском
Путін надіслав вітання ветеранам та громадянам України з Днем перемоги, побажавши мирного та справедливого майбутнього.

Президент росії володимир путін, який вже більше двох місяців веде жорстоку та загарбницьку війну проти України, яка супроводжується великими жертвами серед цивільного населення та воєнними злочинами, привітав народ України з Днем перемоги.

Привітання опубліковане на сайті кремля.

Сакральна дата 9 травня: чого варто очікувати від росії та чи оголосить країна мобілізаціюЧи можуть в росії оголосити про мобілізацію на 9 травня та якими можуть бути наслідки, читайте у матеріалі «Слово і діло».

Путін звернувся до ветеранів війни та громадян України, заявивши, що «нацизм сьогодні знову піднімає голову». «Щиро бажаю українським ветеранам Великої Вітчизняної війни душевної стійкості, доброго здоров'я та довголіття, а всім жителям України – мирного та справедливого майбутнього», – йдеться у зверненні путіна.

На сайті кремля також опубліковано вітання лідерам та громадянам Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Казахстану, Киргизії, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії, «ДНР» та «ЛНР», а також народам Грузії та України.

«Сьогодні загальний обов'язок – не допустити відродження нацизму, який приніс стільки страждань людям різних країн. Необхідно зберігати та передавати нащадкам правду про події воєнних років, спільні духовні цінності та традиції братньої дружби», – заявив путін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що путін на тлі численних невдач російських військ та великих втрат може 9 травня офіційно оголосити Україні війну.

«Слово і діло» разом із політологами розбиралося, чого варто чекати від росії найближчим часом і чи наважиться країна на оголошення загальної мобілізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: