Напад на Мосейчук: посольство України вимагає термінове розслідування

Читать на русском
Інцидент стався за участю російськомовного чоловіка, який намагався завдати тілесні ушкодження Мосейчук, коли знімальна група готувала сюжет про вшанування пам'яті загиблих у Другій світовій війні.
Прес-служба 1+1 Media

У німецькій столиці Берліні сьогодня, 9 травня, напали на українську журналістку Наталію Мосейчук. Інцидент стався в Трептов-парку на території меморіального комплексу радянським воїнам.

Про це повідомляє Facebook українського посольства у Німеччині.

Як повідомляється, інцидент стався за участю російськомовного чоловіка, який намагався завдати тілесні ушкодження Мосейчук, коли знімальна група готувала сюжет про вшанування пам'яті загиблих у Другій світовій війні.

Також повідомляється, що поліція Берліна поінформована про події.

«Закликаємо поліцію Берліна негайно вжити всіх необхідних заходів, щоб якомога швидше провести слідство щодо нападу на представників засобів масової інформації та притягнути винних до відповідальності», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російського посла у Польщі Сергія Андрєєва облили червоною фарбою, коли він намагався покласти квіти на військовому меморіальному цвинтарі радянських солдатів у Варшаві.

Також нагадаємо, про що володимир путін сьогодні говорив на параді, можна подивитися у матеріалі.

Президент Володимир Зеленський у своєму привітанні із Днем перемоги також згадав напад росії на Україну. Президент наголосив, що Україна пережила різні війни, але всі мали один фінал.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: