У Варшаві російського посла облили червоною фарбою – відео

Читать на русском
Посла росії у Польщі Сергія Андрєєва облили червоною фарбою, коли він хотів покласти квіти на меморіальному цвинтарі. У російському МЗС вже обурилися.
tass.ru

Російського посла у Польщі Сергія Андрєєва облили червоною фарбою, коли він намагався покласти квіти на військовому меморіальному цвинтарі радянських солдатів у Варшаві.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

На цвинтарі зібралися люди, які скандували «Фашисти!». Фарбою дісталося також дружині посла та групі російських дипломатів.

Після інциденту посол виїхав у супроводі поліції.

У міністерстві закордонних справ росії вже прокоментували прикрий інцидент. За словами Марії Захарової, «напад на посла відбиває курс Заходу на реінкарнацію фашизму» і таким чином «шанувальники неонацизму знову оголили своє криваве обличчя.

Нагадаємо, раніше в москві на параді виступив президент росії володимир путін. Головні тези з його промови можна побачити тут.

Тим часом у Маріуполі російські окупанти зранку поклали квіти до пам'ятника пенсіонерки із радянським прапором. Жодного параду влаштувати не вдалося, замість нього пройшла невелика хода з георгіївською символікою. Паралельно окупанти продовжують звозити тіла вбитих мирних жителів у братську могилу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: