ЄС хоче запровадити санкції проти Кабаєвої – Bloomberg

Читать на русском
Аліна Кабаєва, яку називають коханкою путіна та яка володіє National Media Group, може потрапити під санкції ЄС.

Європейський союз запропонував запровадити санкції проти колишньої гімнастки Аліни Кабаєвої, яка, як кажуть, тісно пов'язана з російським президентом володимиром путіним і очолює National Media Group.

Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на документ та джерела, знайомі з цим питанням.

Патріарх Кирило може потрапити під санкції Євросоюзу – ЗМІЄС може ввести санкції проти патріарха Кирила за його підтримку війни росії проти України. у Євросоюзі звернули увагу на провоєнні заяви та проповіді голови РПЦ.

Список людей, проти яких ЄС має намір запровадити санкції, ще не схвалений та може змінитися. Очікується, що посли ЄС зустрінуться у п'ятницю вранці, щоб обговорити та, можливо, схвалити шостий пакет санкцій.

У документі ЄС стверджується, що National Media Group є холдинговою фірмою, яка володіє частками майже у всіх основних російських ЗМІ, які розповсюджують державну пропаганду, і тому несе відповідальність за підтримку дій, що підривають незалежність та територіальну цілісність України.

Згідно з документом, Кабаєва «тісно пов'язана з президентом володимиром путіним». Хоча кремль неодноразово спростовував їхні романтичні стосунки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у США є готовий пакет санкцій проти Аліни Кабаєвої. Але в останній момент санкції передумали застосовувати, побоюючись, що російський президент путін відреагує «агресивно».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: