ЗСУ відновили контроль над п'ятьма селами у Харківській області, над одним – частково

Читать на русском
У командуванні українською армією повідомили про звільнення п'ятьох населених пунктів на Харківщині, а також про частковий контроль над ще одним.

Збройні сили України відновили контроль над населеними пунктами Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестаково, Перемога та частиною села Черкаські Тишки Харківської області.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

«За результатами наступу підрозділами Сил оборони України відновлено контроль над населеними пунктами Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестаково, Перемога та частиною села Черкаські Тишки», – йдеться у повідомленні.

Як стверджують у Генштабі, на Слобожанському напрямку ворог продовжує нарощування угруповання військ. З району населеного пункту Уразово Бєлгородської області на територію України здійснює переміщення підрозділів зі складу Східного військового округу.

Противник блокує окремі віддалені населені пункти Харківської області, здійснює систематичні обстріли високої інтенсивності, у тому числі із застосуванням реактивних систем залпового вогню, по районах зосередження наших військ. Також, ворог вів наступ у напрямку населеного пункту Нова Дмитрівка, успіху не мав.

Нагадаємо, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив про початок контрнаступальних дій на Харківщині. Раніше окупанти обстріляли Харків із РСЗВ та артилерії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: