У харківському екопарку під час евакуації тварин під обстрілом загинув підліток

Читать на русском
Російські військові обстріляли екопарк на Харківщині під час евакуації: загинув 15-річний хлопець.

У Харкові сьогодні вдень команда волонтерів та співробітників екопарку продовжила евакуацію тварин. Війська рф почали черговий обстріл. Одна людина загинула, ще двоє тяжко поранені.

Про це повідомив власник екопарку Олександр Фельдман у соцмережі у четвер, 5 травня.

У зоопарку Маріуполя військові рф вбили майже 20 тваринВнаслідок обстрілів російських окупантів у зоопарку Маріуполя загинули 19 тварин, повідомили у мерії.

«Сьогодні під час евакуації буйволів із Фельдман Екопарк під обстріл потрапила команда співробітників та волонтерів. Одна людина загинула. Двоє людей отримали тяжкі поранення. За їхнє життя борються лікарі. Загиблому хлопцеві було лише 15 років. Він допомагав батькам у годівлі та евакуації тварин. Це вже шоста жертва з-поміж нашої команди», - розповів він.

Нагадаємо, у Харкові внаслідок регулярного масованого обстрілу окупантів повністю зруйновано екопарк. Клітини та вольєри більше не придатні для утримання тварин. Про це раніше повідомив власник екопарку Олександр Фельдман.

Ще в березні у харківському екопарку російські військові вбили двох людей, які прийшли нагодувати тварин.

5 квітня стало відомо, що тварин, що вижили (в основному, це великі хижаки) допомогли евакуювати в зоопарку інших міст – Дніпра та Одеси.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: