Ситуація у Харкові: ворог знову атакує місто з РСЗВ та артилерії

Читать на русском
Російські окупанти за добу тричі вдарили з РСЗВ та двічі з артилерії по Київському та Шевченківському районам Харкова.

Російські окупанти за добу тричі вдарили з РСЗВ та двічі з артилерії по Київському та Шевченківському районам Харкова.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов у Telegram.

У Харкові більше немає трамваїв і метро ще довго не працюватиме – міськрадаУ Харкові вже не залишилося жодного вцілілого трамвая через постійні обстріли окупантів. Місцева влада також стверджує, що метрополітен не працюватиме ще тривалий час.

«Окупанти за добу 3 рази вдарили з РСЗВ та 2 – з артилерії по Київському, Шевченківському районам Харкова. Сьогодні вночі та вранці ворог завдав 2 ударів РСЗВ та артилерії по Північній Салтівці. По області - Золочів, Чугуїв, Лозова. На вулицях перебувати все ще небезпечно!», - написав він.

Голова ОДА зазначив, що «гарячим» залишається Ізюмський напрямок, на околицях Барвінкового продовжуються бої. Ворог намагається атакувати позиції ЗСУ, але росіяни зазнають великих втрат.

На Харківщині не припиняють відновлювати критично важливу інфраструктуру, пошкоджену окупантами: газо-, водо- та електропостачання.

Синєгубов також нагадав про дефіцит пального та попросив утриматися від поїздок без потреби.

Нагадаємо, а Харкові в екопарку під обстріл російських окупантів потрапили працівники та волонтери, які намагалися евакуювати африканських буйволів. Внаслідок цього загинув 15-річний хлопець.

5 травня ЗСУ пішли у контрнаступ на Харківському та Ізюмському напрямках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: