У столичному зоопарку все ще не з'явився океанаріум, незважаючи на обіцянку Кличка

Читать на русском
Віталій Кличко не виконав обіцянку до кінця 2021-го відкрити у зоопарку підземний океанаріум.
Слово і діло

Мер Києва Віталій Кличко провалив обіцянку відкрити у столичному зоопарку підземний океанаріум до кінця 2021 року.

Обіцянку Кличко давав у січні 2020-го, нагадує «Слово і діло».

«Роботи з реконструкції першої черги столичного зоопарку продовжуються і взимку. Аби вже навесні відвідувачі змогли оцінити нову вхідну групу, яка тепер буде на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. Також відкриють новий універсальний вольєр для тварин та птахів, та приматник. До кінця наступного року в Київському зоопарку з'явиться підземний океанаріум», – розповідав міський голова.

Підсумки 2021 року для міської влади: як мери виконували обіцянкиЯк міські голови облцентрів виконували обіцянки у 2021 року і наскільки їм вдалося впоратися, дивіться на інфографіці.

Наприкінці минулого року Кличко знову звітував про реконструкцію зоопарку, але жодної інформації про створення океанаріуму не повідомив.

У січні у міськадміністрації «Слово і діло» розповіли, що будівля №1 південної вхідної групи, в якій передбачено розміщення підземного океанаріуму, введена в експлуатацію ще у травні 2020 року. Але на даний час інвестор з облаштування самого океанаріуму не визначений. Чи вживала влада міста якихось заходів для визначення інвестора та облаштування океанаріуму, нам не повідомили.

Зважаючи на те, що океанаріум не відкрили і не роблять нині бодай щось для цього, Кличко обіцянку провалив.

Нагадаємо, торік Віталій Кличко не виконав ще кілька масштабних обіцянок. Наприклад, не завершив реконструкцію Пейзажної алеї, не розпочав реконструкцію Контрактової площі та вулиці Петра Сагайдачного, не відкрив станції метро «Проспект Правди» та «Мостицька», не встиг добудувати пішохідний міст на Оболоні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: