Харківський екопарк повністю зруйнований через обстріли: деяких тварин, що вижили, можуть приспати

Читать на русском
У Харкові внаслідок регулярного обстрілу окупантів повністю зруйновано екопарк. Великих хижаків, можливо, доведеться приспати.
Фельдман Екопарк

У Харкові внаслідок регулярного масованого обстрілу окупантів повністю зруйновано екопарк. Клітини та вольєри більше не придатні для утримання тварин. Великих хижаків можуть приспати.

Про це заявив власник екопарку Олександр Фельдман у вівторок, 5 квітня.

У Харкові військові РФ вбили людей, які прийшли нагодувати тварин в екопаркуУ харківському екопарку російські військові вбили двох людей, які прийшли нагодувати тварин.

За його словами, екопарк учора окупанти знову обстрілювали ракетами та авіацією. Зараз можна говорити, що екопарку більше немає.

«Зруйновано вольєри, зруйновано всю інфраструктуру, дивом залишилися живі тигри та леви. Дуже сильно постраждали їхні клітини, вони будь-якої миті можуть вийти на вулицю, у важкому стані споруду, де знаходяться ведмеді», - сказав Фельдман.

За його словами, рішення щодо хижаків буде ухвалено сьогодні. Наразі бригади фахівців розглядають можливість обладнати для них деяких тварин тимчасове житло у Чутовому Полтавської області. Можливо, пощастить врятувати маленьких ягуарів.

«Сьогодні приймається рішення, у нас часу до вечора, або всіх умертвити, приспати, або прийняти якийсь момент їхнього перевезення. Жодних шансів, ідей, щоб їх перенаправити, немає… Якщо буде знайдена якась ідея, можливо, когось, врятуємо, маленьких ягуарів, пантер. Але всіх дорослих тварин, швидше за все, буде знищено», — додав Фельдман.

Нагадаємо, Харків за минулу добу війська росії атакували більше 50 разів. Раніше харківський екопарк вже зазнавав обстрілів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: