В ОПУ відреагували на нові удари по Україні: Єрмак попросив більше санкцій та зброї

Читать на русском
Єрмак зазначив, що у відповідь на російські удари потрібно надати Україні ще більше зброї та ввести проти країни-агресора ще більше санкцій.
Ілюстративне фото

Очільник Офісу президента Андрій Єрмак відреагував на нові ракетні удари країни-агресора по Україні. Згідно з його словами, російські війська хочуть зруйнувати українську логістику, але їм це не вдасться.

Про це йдеться у повідомленні на Telegram-каналі Єрмака.

«Росія продовжує обстріли залізничної інфраструктури. Вже підтверджена інформація про удар по Дніпру в центральній частині міста. Росіяни намагаються зруйнувати нашу логістику, бо не можуть перемогти на полі бою», - наголосив керівник ОП.

При цьому, Єрмак зазначив, що у відповідь на російські удари потрібно надати Україні ще більше зброї та ввести проти країни-агресора ще більше санкцій.

«Нам потрібно більше зброї, більше санкцій, більше підтримки. Союзники повинні розуміти, що кожна година сумнівів коштує нам надто дорого у війні за цінності та свободу», - йдеться у його заяві.

Нагадаємо, що минулої доби війська росії завдали майже півсотні авіаударів по об'єктах в Україні.

Також, 4 травня по чотирьох містах Луганської області рф завдала ракетно-бомбових ударів, є загиблі.

Нещодавно ворог завдав ракетного удару по центру Дніпра, в Черкасах активно працює ППО. У правлінні УЗ повідомили, що в Дніпрі ракети потрапили по залізничному об'єкту.

Окрім цього, увечері 4 травня, ворог запустив ракети по селу під Броварами та Миколаєву.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: