Міноборони США показало, як готувало бронетранспортери для передачі Україні

Читать на русском
В американському оборонному відомстві показали, як готували власні бронетранспортери для передачі їх в якості допомоги Україні.

Сполучені Штати Америки підготували до передачі Збройним силам України останню модернізацію американських бронетранспортерів M113A3 Armored Personnel Carrier.

Відповідне відео оприлюднило Міністерство оборони США.

«Дивіться як Національна гвардія Індіани підготувала бронетранспортери M113 до транспортування в рамках допомоги США Україні», – пише оборонне відомство.

У відео начальник Об'єднаного штабу Національної гвардії Індіани, бригадний генерал Джастін Манн розповідає, що вони підготували для допомозі України бронетранспортер M113A3 Armored Personnel Carrier. За його словами, ці БТРи було призначено для американських підрозділів, щоб допомогти їм у місіях під час воєнних дій.

«Нам було доручено відправити це за рішенням президента США про надання військової техніки Україні. Наша команда провела технічну перевірку бронетранспортерів за п'ять днів», – сказав генерал.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США 28 квітня проголосувала за законопроєкт щодо ленд-лізу для України. Це допоможе значно прискорити поставки озброєння в Україну для подальшого захисту від російської агресії.

28 квітня адміністрація президента США Джо Байдена направила до Конгресу запит на додаткове фінансування для України у розмірі 33 мільярдів доларів, щоб протистояти російському вторгненню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: