Росія зменшила кількість кораблів з крилатими ракетами у Чорному морі – Мотузяник

Читать на русском
В українській армії стверджують, що в акваторії Чорного моря зменшилася кількість носіїв крилатих ракет морського базування на п'ять одиниць.

В акваторії Чорного моря залишилися лише три з восьми кораблів окупаційних військ російської федерації, які є носіями крилатих ракет морського базування типу «Калібр» із сумарним ракетним залпом до 20 ракет.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

«Кораблі ЧФ в акваторіях Чорного та Азовського морів продовжують завдавати ракетні удари по території України, виконувати завдання ізоляції району ведення бойових дій, ведення розвідки та вогневої підтримки на приморському напрямку. В акваторії Чорного моря зараз перебуває три носії крилатих ракет морського базування типу «Калібр», із сумарним ракетним залпом до 20 ракет», – підкреслив він.

Раніше 25 квітня Мотузяник заявляв про вісім кораблів російських окупантів із сумарним ракетним залпом до 58 одиниць.

Нагадаємо, напередодні, 1 травня, російські війська також двічі обстріляли Синельниківський район Дніпропетровської області. Одна ракета потрапила у склади агропідприємств. Під час другого обстрілу було поранено жінку.

29 квітня російські окупанти шість разів на день обстріляли Зеленодольську громаду. Було пошкоджено житлові будинки, але люди не постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: