Українські захисники на сході впродовж доби відбили 11 атак ворога - ООС

Читать на русском
Українські захисники на сході знищили п'ять танків, сім одиниць бойової броньованої техніки та п'ять автомобілів ворога.
фото: НТА

Українські військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил успішно відбили 11 атак країни-агресора та знищили п'ять танків, сім одиниць бойової броньованої техніки та п'ять автомобілів за добу.

Про це у Фейсбуці повідомляє прес-служба ООС.

«Упродовж поточної доби, 4 травня, військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил успішно відбили 11 атак ворога. Завдяки умілим діям та майстерності наші воїни завдали втрат російським окупантам. Зокрема українські захисники знищили п'ять танків, сім одиниць бойової броньованої техніки та п'ять автомобілів ворога», - йдеться в повідомленні.

У Міноборони повідомили про зміну росією тактики ведення війниРосійські війська змінили тактику порівняно з першими днями повномасштабної війни - тепер вони намагаються діяти за ситуацією.

Згідно з наявною інформацією, підрозділи протиповітряної оборони в небі українського Донбасу збили два ворожі літаки Су-30 та два безпілотні літальні апарати типу «Орлан-10» і «ZALA-421».

Нагадаємо, що сьогодні, 4 травня, по чотирьох містах Луганської області рф завдала ракетно-бомбових ударів, є загиблі.

Раніше ми повідомляли, що на Донбасі окупанти обстрілюють усю лінію фронту.

Також нагадаємо, що впродовж доби росія завдала по Україні близько 50 авіаударів.

Окрім цього, за інформацією розвідки, до Маріуполя прибув кремлівський куратор «Л/ДНР», готує у місті «парад».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: