Зеленський заявив, що десять замахів на нього – «це не так багато»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський прокоментував спроби на себе замах, а також висловився про рівень своєї популярності.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський прокоментував спроби замаху на себе, а також висловився про рівень своєї популярності у світі через війну.

Свій коментар він дав в інтерв'ю проекту 60 хвилин австралійському телеканалу Nine Network.

Потрібно воювати і направляти всі сили, щоб виграти в окупантів, і ми це зробимо – ЗеленськийХерсон, та Нова Каховка, Мелітополь, Бердянськ, Дніпрорудне та всі інші тимчасово окуповані міста та громади будуть звільнені від влади окупантів

«Це не так багато, десять (замахів) – це всього десять людей хочуть цього, це не так страшно. Я думаю, що у президента рф набагато більше проблем, судячи з усього світу до їхньої політики...Я думаю, що пережили і переживаємо всі ми, коли люди сидять у підвалах, їх мучать, у колодязях знаходили українців - я думаю, у мене більш-менш ситуація не така страшна. Мені страшно за наших людей, особливо за сім'ї, котрі втратили близьких», - сказав Зеленський.

Також він висловився про свою популярність у світі на тлі війни в Україні.

«Популярність, яка в мене є – вона точно мене не надихає, тому що я знаю, яка ціна у цієї популярності, а ціна – війна», - наголосив президент.

Він висловив думку, що будь-який президент, якого обрав би народ України, «має бути саме таким, бути з народом».

Нагадаємо, в ОПУ заявляли, що спроб замахів на Зеленського могло бути вже понад десяток.

Спікер Ради Руслан Стефанчук заявляв, що на життя трьох нардепів готувалися замахи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: