Легіон «Свобода Росії» вже діє на російській території – Арестович

Читать на русском
Легіон складений з громадян росії та колишніх військовослужбовців російської армії, які готові зі зброєю в руках боротися проти тиранії путіна
Легіон «Свобода Росії»Telegram

Добровольчий підрозділ Легіон «Свобода Росії» вже веде активну роботу на території безпосередньо російської федерації, тому скоро росіян чекає велика кількість неприємних сюрпризів.

Про це розповів радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

За словами Арестовича, росіяни, які ненавидять режим путіна, самоорганізовуються в осередки легіону на безпосередньо російській території. Це пов'язано з тим, що багато, хто бажав би стати членами цієї організації, не можуть покинути росію і потрапити в Україну, тому вони вирішили організовувати опір на місцях. Україна ніяк не керує цим процесом.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«Вже є Легіон «Свобода Росії», який діє на території росії. Це був другий етап. Це було неминуче. Ми цим не керуємо... Процес вже автоматично запустився. Ми туди не влазимо і не вважаємо за потрібне втручатися. росія вже підіймається на збройну боротьбу» - розповів він.

Легіон «Свобода Росії» - добровольче формування. Він складений з громадян росії та колишніх військовослужбовців російської армії (тих, хто потрапив у полон під час війни в Україні), які готові зі зброєю в руках боротися проти тиранії Путіна.

Раніше Арестович розповів, що російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат в Україні. Заміщати їх, судячи з усього, нікому - вже чотири дні не спостерігається руху російських військ з російської території в Україну.

Збройні сили знищили два командні пункти російських окупантів на території Харківської області, біля Ізюма. Могло загинути до кількох сотень окупантів, у тому числі як мінімум один генерал.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: