Російські окупанти вже чотири дні не перекидають в Україну підкріплення – Арестович

Читать на русском
Зате у зворотному напрямку, в росію, валить потік ешелонів з розбитою технікою, убитими та пораненими російськими солдатами
Ілюстративне фотоReuters

Російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат в Україні. Заміщати їх, судячи з усього, нікому - вже чотири дні не спостерігається руху російських військ з російської території в Україну.

Про це розповів радник керівника Офісу президента Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

Зате, за його словами, спостерігається зворотний потік руху в росію - туди їдуть ешелони з битою технікою, пораненими та вбитими російськими солдатами.

«Особливо на напрямку головного удару – на Ізюм. Назад валить велика кількість битої техніки, поранені та вбиті. Убитих дуже багато» - сказав Арестович.

Раніше в Генеральному штабі ЗСУ розповіли про оперативну ситуацію на фронтах станом на шістдесят шосту добу протистояння російському вторгненню. У суботу, 30 rвітня ЗСУ відновили контроль над чотирма населеними пунктами в Харківській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: