Український легіон іноземців вже задіяний у бою – Міноборони

Читать на русском
Бійці Міжнародного легіону під час Міноборони вже виконують бойові завдання проти нападу Росії.
t.me/DIUkraine/74

Створений спеціальний підрозділ Міжнародного легіону при Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України вже розпочав виконання бойових завдань із протидії російській агресії.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України бригадний генерал Кирило Буданов у Телеграм.

Україна запровадила безвіз для іноземців, які хочуть вступити до Інтернаціонального легіону оборониТимчасовий безвізовий режим запровадили для іноземців, які хочуть вступити до Інтернаціонального легіону оборони України. Громадян Росії це не стосується.

«Сьогоднішня війна ведеться не лише проти України, а й проти всього вільного світу, проти правового устрою людства, що головною умовою світу визначає право націй та країн на свободу та самовизначення, недоторканність територіальних кордонів держав. Злочинний Путінський режим вирішив повторити долю Гітлера та Третього Рейху: вдався до тотальної загарбницької війни з масовим вбивством цивільного населення», – зазначив він.

Нагадаємо, Україна продовжує формування Міжнародного легіону оборони України. На сьогоднішній день виявили бажання стати до його лав добровольці та ветерани із 52 країн світу. Їхня кількість уже перевищила 20 тисяч.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: